OPINIE

 

Grali na imprezie zorganizowanej przez ORKIESTRĘ BYTOM-było to 95 lecie Orkiestry. Zabawa była przednia. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. Na potwierdzenie tego w okresie karnawału zrobiliśmy jeszcze jedną zabawę z towarzyszeniem zespołu AVISTA.
Orkiestra Bytom
Orkiestra Bytom
29.01.2016
Grali u mnie jakis czas temu na weselu. Byli wspaniali. Po latach znów ich zaprosiłem i nie żałuję. Godni polecenia. Bawią wszystkich do samego końca. Super, pozdrawiam.
Andrzej i Iwona
Andrzej i Iwona
27.01.2016
Polecamy ten zespół w 101%. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni. POLECAMY :)
Ania i Tomek
Ania i Tomek
25.08.2015
Zespół godny polecenia-świetna muzyka, zabawy fajne prowadzone ciekawie przez zespół. A przede wszystkim zespół cechujący sie starannością i profesjonalizmem. Dzięki nim nasi goście bawili sie do białego rana!!! ;-)
Aleksandra i Łukasz Słowikowscy
Aleksandra i Łukasz Słowikowscy
27.07.2015
                                                                   
Avista jest to bardzo profesjonalny zespół. Kontakt bez zastrzeżeń, a wokal i oprawa muzyczna na najwyższym poziomie. Goście (niektórzy bardzo wymagający) jka i my jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem możemy ten zespółpolecic następnym chętnym na wspaniałą weselna zabawę!
Jola i Rafał
Jola i Rafał
24.07.2015
Mieliśmy wesele 23.05.2015. Grał nam oczywiście zespół AVISTA. Jesteśmy BARDZO zadowoleni z Zespołu. Od samego początku, kiedy to wybraliśmy AVISTĘ na nasz weselny zespół kontakt z Panami był wzorowy. Mili, sympatyczni, pełna kultura i 0 alkoholu na weselu. Przedstawili nam swoje utwory, które na weselu grywają i mieliśmy możliwość wyboru piosenek i zabaw weselnych spośród wielu propozycji. Panowie potrafią wyciągnąć towarzystwo zza stołu na parkiet. Polecamy.
Urszula i Mariusz
Urszula i Mariusz
11.06.2015
Zabawa weselna udana w 100% ! Zespół Avista bawił gości do białego rana ! Wszyscy zadowoleni ! Muzyka od najpopularniejszych piosenek disco po współczesne hity! Polecamy !
Bartłomiej i Sandra
Bartłomiej i Sandra
11.06.2015
Zespół Avista świetnie bawi gości, super grają. Polecamy wszystkim, którzy chcą mieć pewność, że impreza będzie na najwyższym poziomie.
Joanna i Leszek
Joanna i Leszek
18.05.2015
Zespół "Avista" polecili nam znajomi, którym Panowie grali na ślubie. To jedyny z wielu obdzwonionych przez nas zespołów, który zaprosił nas na spotkanie, pokazał jak pracuje, doradził i przekazał swoje nagrania do posłuchania w rodzinie. Zespół "Avista" to profesjonalny duet, grający z pasją, rozumiejący potrzeby i oczekiwania narzeczonych. Z pełną satysfakcją ze wspólpracy polecamy zespół, jako godny zaufania i elastyczny.
Agnieszka i Mateusz
Agnieszka i Mateusz
15.04.2015
Super zespół na wesele! Lepszego wybrać nie mogliśmy:) Nie dość, że fajnie grają, to jeszcze potrafią zabawić gości :) jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy innym! Jak najbardziej polecamy zespół Avista na wesele każdej parze, która stoi przed tym wyborem!:) to gwarancja udanej zabawy i dużej dawki humoru :):) Było super, dziękujemy!
Patrycja i Adrian
Patrycja i Adrian
06.10.2014

Polecamy serdecznie ! Świetny zespół. Serdecznie dziękujemy Panom za wspaniałą zabawę ! Polecamy wszystkim Młodym Parom ! Dziękujemy za uświetnienie naszego najważniejszego dnia !
Marzena i Patrycjusz Michalak
Marzena i Patrycjusz Michalak
09.09.2014

Jesteśmy bardzo zadowoleni z mężem z zespołu. 5 lipca 2014r. grali na naszym weselu. Panowie bardzo uprzejmi, sympatyczni i pomysłowi. Muzyka była różnorodna- od starych kawałków dla młodych i starszych po najnowsze hity. Nie brakowało również zabaw i konkursów. Wszyscy goście świetnie się bawili zarówno z województwa świetokrzyskiego, jak i z Piekar Śląskich. Zdecydowaliśmy się z mężem wybrać zespół AVISTA, ponieważ pierwszy raz byłam na weselu będąc małą dziewczynką ok 13 lat temu i nie zmieniłam zdania przy wyborze. Nie żałujemy!!! I polecamy wszystkim Młodym Parom! Polecamy również pana grającego na trąbce w Kościele, którego załatwił nam Pan Andrzej z AVISTY. Dziękujemy za cudowne wesele ! Dziękujemy za piękne wspomnienia !
Sandra Wicik
Sandra Wicik
08.07.2014

Rewelacja ;D Wesele mieliśmy 28/06/2014 i wybraliśmy zespół AVISTA. W tej chwili nie wyobrażamy sobie, żeby naszych gości zabawiał ktoś inny. Śmiało możemy polecić
Monika i Marcin
Monika i Marcin
09.07.2014

Jesteśmy bardzo zadowoleni !! Goście bawili sie świetnie i bardzo chwalili chłopaków !! POLECAMY !!
25.06.2014
25.06.2014
Sandra i Mariusz

Mieliśmy wesele 14.06.2014 dzięki zespołowi Avista nasi goście byli zachwyceni grali różną muzykę taka dla każdego robili wiele zabaw, nie mogliśmy mieć lepszego zespołu . Jeszcze raz dziękujemy
23.06.2014
23.06.2014
Krzysztof i Magdalena

Zespół fantastyczny. Goście bawili się wyśmienicie. Zabawni, błyskotliwi, świetnie śpiewający, uczciwi, pracowici i rzetelni. Muzyka zróżnicowana, zabawy super. GORĄCO POLECAM!!!!
Małgorzata Pawlik
Małgorzata Pawlik
15.05.2014

Pragniemy wszzystkim parom gorąco polecić zespół Avista, pełen profesjonalizm, muzyka i zabawy dla każdego. Najlepszym wyznacznikiem był zachwyt i uznanie gości, którzy żegnali się słowami ŚWIETNY ZESPÓŁ, ŚWIETNA MUZYKA I ZABAWA, a to przecież najważniejsze na weselu. Dziękujemy ZA WSZYSTKO zespołowi AVISTA!!!! Pozdrawiamy
Magdalena&Łukasz
Magdalena&Łukasz
09.01.2014

Zespol Avista jest rewelacyjny, Panowie maja piekne glosy, pieknie graja i spiewaja, swietnie potrafili rozbawic gosci, bylo duzo smiechu, ogrom niezapomnianej swietnej zabawy. To zespol w pelni profesjonalny, i jak najbardziej godny polecenia. Wszyscy goscie byli zachwyceni i do dzis wspominaja super muzyke i impreze. Pozdrawiam serdecznie zespol Avista, i mam nadzieje ze do zobaczenia :-)
Lucyna
Lucyna
21.11.2013

Zespół na najwyższym poziomie:) Zdecydowanie polecam każdemu:) Pozdrowienia dla Panów :)
Joanna Margas
Joanna Margas
24.10.2013

Polecamy Zespół AVISTA w 100 %!!!!!Świetna zabawa, profesjonalna oprawa muzyczna. Goście rozbawieni do białego rana, dobry humor, atmosfera sympatyczna i uwieczniona w pamieci na wieki:) !!! GOrąCO POleCAmy !!!!
Edyta i Rafał Kalarus
Edyta i Rafał Kalarus
30.09.2013

Zespół miło bawił gości na naszym weselu. Umiał się postosować do różnych kultur panujących na weselu czyli do kultury śląska jak i również do kultury z woj. świętokrzyskiego. Polecamy Ania i Darek :)
Darek Ania
Darek Ania
19.09.2013

Zespół z górnej półki, super gra i zabawa, polecam w 100% tym którzy chcą się dobrze bawić. Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam
Andrzej R
Andrzej R
04.09.2013

Zespół wspaniały. Polecamy gorąco:) Goście byli zachwyceni, wszyscy bawili się świetnie przy ich muzyce i zabawach. Zdecydowanie polecamy ten zespół dla każdej pary która chce się świetnie bawić na swoim weselu. Pozdrawiamy zespół AVISTA :)
Sonia i Michał Chyłek
Sonia i Michał Chyłek
01.09.2013

Polecam ten zespół :) Dla swojej żony ściągnąłem ich aż do Rabki Zdrój na wesele :) POLECAM!!!!!!!!
Krzysiek i Ulka
Krzysiek i Ulka
31.08.2013

Gorąco polecam zespół AVISTA! Wszyscy bardzo dobrze się bawili nawet sztywnych poruszyli. Grali piękną muzykę i mieli świetne zabawy!!! Jak wesele to tylko z AVISTĄ :)
Iwona i Jacek Dopierała
Iwona i Jacek Dopierała
14.08.2013

Witam. :) POLECAM zespół AVISTA w 100 %!!! Świetna oprawa muzyczna, fajne zabawy, ktore rozśmieszały gości, wspaniała współpraca z kamerzystami... Goście weselni zachwyceni. Od każdego gościa usłyszeliśmy pełne zachwytu opinie na temat zespołu. Na weselu bawili się goście ze Śląska i nie tylko... Starsi i młodsi... Wśród utworów każdy znalazł coś dla siebie i tak naprawdę nie było kawałka, podczas którego parkiet pozostawałby pusty... Panowie z Zespołu młodzi, zabawni, uśmiechnięci,pełni pozytywnej energii... Towarzystwo rozbawione pląsało do samego końca. :) Profesjonalizm w 100 %, uczciwość i dobra zabawa... POLECAM GORĄCO każdej parze, która chce mieć piękne wesele, a Zespołowi AVISTA serdecznie dziękuję za wspaniałą zabawę i gratuluję wspaniałej organizacji... pozdrawiam!
Edyta
Edyta
01.08. 2013

27.07.2013r Mieliśmy swoje wesele, każda para pewnie wie ile stresu kosztuje organizacja ślubu. Wszyscy chcą by było jak najlepiej dlatego piszemy tę opinię by pary, które chcą mieć świetną oprawę muzyczną, śmieszne i fajne zabawy to warto się skontaktować z zespołem AVISTA. Bardzo szeroki repertuar piosenek zarówno polskich jak również zagranicznych zapewni, że każdy będzie się dobrze bawił. Profesjonalizm i odpowiedzialność oraz wywiązanie się z warunków umowy na najwyższym poziomie polecamy gorąco w 100% Pozdrawiamy
Ania i Łukasz
Ania i Łukasz
30.07.2013

Poszukującym bądź niezdecydowanym GORĄCO POLECAMY zespół AVISTA który w swoim repertuarze ma coś dla każdego. Nasi goście bawili się znakomicie a ich radość i zadowolenie są najlepszą oceną jaką możemy wystawić zespołowi. Wszystko było profesjonalnie zorganizowane zarówno muzyka jak i zabawa a dobry humor nie opuszczał nas aż do samego końca. Śmiało możemy stwierdzić że dzięki nim nasze wesele miało to coś czego na żadnym nie może zabraknąć ...również na WASZYM!!! Jak się bawić to tylko z AVISTĄ!!!! Dziękujemy!
Ania i Zbyszek
Ania i Zbyszek
26.07.2013

Zespół AVISTA jest naprawdę godny polecenia. Panowie dysponują świetnym wokalem i są prawdziwymi profesjonalistami. Dzięki Panom z AVISTY gości na Naszym weselu bawili się cały czas i byli bardzo zadowoleni, pytali się ciągle skąd taki fajny zespół. POLECAMY ZESPÓŁ AVISTA SĄ NAJLEPSI :):)
Joanna i Bogusław
Joanna i Bogusław
24. 07. 2013

Zespół konkretny i godny polecenia. Dobry kontakt. Potrafią zabawić gości i grają dobrą muzykę weselną. W repertuarze posiadają najnowsze hity. Otwarci na wszelkie propozycje. Dobry wokal. Dziękujemy za udaną imprezę i stawiamy gwiazdki.
Małgosia i Zbyszek
Małgosia i Zbyszek
13.06.2013

Zespół godny polecenia. Bardzo dobry kontakt, rozmowy przed weselem bardzo nam pomogły w zaplanowaniu wesela (maj 2013), a na samej imprezie goście bawili się fantastycznie :)
Basia i Grzesiek
Basia i Grzesiek
21.05.2013
Super zespół, goście bawili się do samego końca, profesjonalne prowadzenie zabawy, świetna muzyka:) serdecznie polecamy
Paula i Rafał Szefczyk
Paula i Rafał Szefczyk
23.10.2012

SUPER ZESPÓŁ!!! POLECAM WSZYSTKIM, DLA KTÓRYCH ŚWIETNA ZABAWA I DOBRY HUMOR GOŚCI ODGRYWA BARDZO WAŻNĄ ROLĘ. GRAJĄ FAJNE KAWAŁKI, PROWADZĄ ZABAWY I KONKURSY PRZY KTÓRYCH WSZYSCY SIĘ ZNAKOMICIE BAWIĄ, ATMOSFERA SYMPATYCZNA
Magda i Tomek
Magda i Tomek
30.06.2012

Polecamy zespół Avista, potrafią rozbawić towarzystwo:)
Agnieszka i Tomasz
Agnieszka i Tomasz
28.06.2012

Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm:) Muzyka rewelacyjna porywała gości do samego rana. ORKIESTRA THE BEST!!!
Anna Sygocka
Anna Sygocka
11.06.2012

Zespół Avista bawił naszych gości do samego rana ( każdy z gości gratulował nam super zabawy i muzyki ), muzyka była taka że nogi same rwały się do tańca - polecam serdecznie Państwu a na pewno się będziecie tak bawić jak my (do ostatniej granej piosenki na parkiecie ) SUPER ZABAWA !!!!
Barbara
Barbara
08.06.2012

Polecamy zespół AVISTA! Panowie dobrze grają i śpiewają oraz profesjonalnie prowadzą zabawy weselne, będąc przy tym pełnymi optymizmu i pozytywnej energii, która udziela się wszystkim gościom weselnym. Obawa przed osobna sala taneczna i osobną konsumpcyjną powinna szybko zniknąć kiedy ma zagrać AVISTA:)
Agnieszka i Łukasz
Agnieszka i Łukasz
13.05.2012

Super zespół , zabawa naprawdę super repertuar muzyczny rewelacja , każdy się świetnie bawił niezależnie od wieku (i młodzi i starsi goście) zabawy przez nich organizowane pierwsza klasa!!!!!!!!! Zdecydowanie polecamy ten zespół dla każdej pary która chce się świetnie bawić na swoim weselu. A dla zespołu AVISTA serdeczne podziękowania i pozdrowienia oby tak dalej.
Anna i Arek Połednik
Anna i Arek Połednik
23.04.2012

..są gusta i guściki, jedni lubią muzykę disco inni szlagiery, trudno dogodzić każdemu szczególnie na takiej
uroczystości jak wesele... ALE!!! ku naszemu zaskoczeniu panom z AVISTY udało się rozbawić WSZYSTKICH naszych gości.. zarówno starszych jak i młodszych, ze śląska, Warszawy a nawet z zagranicy dlatego z czystym sumieniem polecamy ich każdemu :)))
Gosia i Adrian
Gosia i Adrian
07.05.2011

Polecamy ten zespół, grali u nas na weselu i są naprawdę super ,goście naprawdę super się bawili, pozdrawiamy chłopaków z Avisty:)POLECAMY TEN ZESPÓŁ
Kinga i Tomasz
Kinga i Tomasz
07.04.2011

Szukasz profesjonalnego zespołu? Tylko AVISTA pewni, uczciwi, uśmiechnięci i co najważniejsze nie zawiodą nikogo pozostawiają po sobie nie zapomniane wrażenia. Bawili Nas na Naszym Weselu to ZAWODOWCY którzy dobrze wykonują swoją robotę można ich usłyszeć w Radiu Piekary są na czele listy przebojów. AVISTA jest THE BEST polecam wszystkim tym którzy chcą się dobrze bawić.!!!!!!!!!!!!!!!!
Katarzyna i Krystian Hajduk
Katarzyna i Krystian Hajduk
15.01.2011

Zespół świetny! Gorąco polecam. Bawili nas i naszych znajomych na weselach i różnych zabawach:-) Mają to coś tak ważne dla zespołów:-)Polecam wszystkim
Justyna Kuśmirek
Justyna Kuśmirek
10.01.2011

Zespół fantastyczny zabawa z nimi na Naszym weselu i na weselach znajomych była rewelacyjna!!!Polecamy Wszystkim!!!
Grażyna i Daniel Wilk
Grażyna i Daniel Wilk
09.01.2011

Polecamy ten zespół! Jest najlepszy, bawili Nas na Naszym weselu i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni, polecamy Go wszystkim Naszym znajomym:)
Justyna i Artur Brzoska
Justyna i Artur Brzoska
09.01.2011

Popieram wszystko :)Nie znam lepszego zespołu na wesele czy jakąkolwiek imprezę. Wiem bo chłopaki bawili towarzystwo
Justyna Gaweł
Justyna Gaweł
06.01.2011